top of page
272193832_10158777441993181_7076624847480947197_n.jpg

Contact

Strada Ancona nr. 8 Parter

Cumpăna, jud. Constanța

Magazin online
administrat de SC CINETHRONIX MEDIA SRL
J13/2303/2020
CUI: RO 43028692

Telefon

0731.910.445

Email

White Structure
Vă mulțumim !

Termeni si conditii ARTEFACTES

Termeni generali

ARTEFACTES este un magazin online administrat de SC CINETHRONIX MEDIA SRL,  persoană juridică română cu sediul în Cumpăna, Jud. Constanța, Strada Ancona nr.8 Parter, Nr.Înreg. J13/2303/2020, CUI RO43028692.

Va rugăm să citiți acesti termeni si conditii , pentru a folosi in cele mai bune conditii a site-ului Artefactes. Utilizarea acestui site implica acceptarea tacita a termenilor si a conditiilor de utilizare prezentate mai jos, care reprezintă și contractul dintre parti.

In calitate de proprietar al site-ului, SC CINETHRONIX MEDIA SRL își rezervă dreptul de a a schimba si actualiza in orice moment continutul acestuia, precum si Politica de confidentialitate, termenii si conditiile de folosire, fara o notificare prealabila.

Drepturi de autor

Continutul site-ului artefactes.ro este proprietatea intelectuală a CINETHRONIX MEDIA SRL., care garanteaza utilizatorului acces limitat pe site-ului, în vederea cumpărării de produse în interes personal. Acest lucru nu ii și confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei CINETHRONIX MEDIA fara acordul prealabil scris al acesteia.

Bazele de date, programe, elemente de grafica, sunt proprietatea CINETHRONIX MEDIA SRL, sau, dupa caz, a furnizorilor produselor oferite prin intermediul site-ului si este protejat de Legea nr. 8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, cu modificarile si completarile ulterioare.

Copierea, stocarea, modificarea partiala sau in intregime a site-ului este strict interzisa si se pedepseste conform legilor in vigoare privind protectia drepturilor de autor. In calitate de utilizator, dumneavoastra sunteti pe deplin acord cu cele mai sus mentionate.

Securitatea datelor personale

Conform Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, informatiile furnizate de dumneavoastra vor fi folosite de CINETHRONIX MEDIA SRL exclusiv in scopul declarat al site-ului. Astfel, datele din formularul de comanda vor fi folosite numai pentru a va trimite confirmarea comenzilor, promotii, buletine informative periodice , facturare si pentru livrarea comenzilor.

Cum produsele comercializate pe site sunt livrate numai în formă fizică, deși nu sunteti obligat sa furnizati datele personale,  refuzul sau furnizarea unor date neconforme fac imposibila prelucrarea comenzii si derularea livrarii produselor. Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre echipa CINETHRONIX MEDIA SRL.

Beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. De asemenea, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale si sa solicitati stergerea datelor din baza noastra de date.

Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa catre SC CINETHRONIX MEDIA SRL cu o cerere scrisa, datata si semnata. SC CINETHRONIX MEDIA SRL  se obliga sa nu faca publice sau sa nu vanda bazele de date continand informatii referitoare la datele personale ale clientilor sai.

CINETHRONIX MEDIA SRL nu va trimite mesaje nesolicitate clientilor sai prin care să solicite informatii financiare sau cu caracter personal.  Orice mesaj trimis de noi va conține, pe lângă datele noastre de identificare, numai informatii legate de adresa de livrare a produselor și precum si o procedura valida de renuntare la subscriere.

Produsele comercializate de CINETHRONIX MEDIA SRL  sunt realizate în cea mai mare parte manual, în atelierul nostru de creație. Acolo unde nu sunt creații personale, produsele sunt realizate pe baza unor licențe comerciale dobândite în conformitate cu legislația românească și europeană privind drepturile de autor și drepturile conexe.

Toate produsele comercializate pe site-ul artefactes.ro beneficiaza de garantia legala de conformitate, care este de 12 luni in cazul produselor de folosinta indelungata.

Obligatiile de inregistrare ale utilizatorului

In vederea utilizarii serviciului, sunteti de acord sa furnizati informatii adevarate, corecte, actuale si complete despre dumneavoastra.

Plata si livrarea produselor

Magazinul online ARTEFACTES este destinat livrarii de produse catre clienti persoane fizice, juridice, persoane fizice autorizate, intreprinderi individuale sau intreprinderi familiale, numai la adrese de pe teritoriul Romaniei. In momentul livrarii, o persoana cu varsta de minim 18 ani, reprezentand persoana fizica sau juridica, va semna pentru toate produsele expediate.

Stabilirea curierului cu care se expediaza fiecare comanda se face de catre CINETHRONIX MEDIA SRL. Produsele vor fi ambalate și livrate corespunzător, cu protecție maximă în timpul transportului.

Livrarea in orice localitate din Romania este gratuită pentru comenzi cu valoare mai mare sau egala cu 200 lei. Pentru livrarea comenzilor de valoare mai mica de 200 RON, cumpărătorul va achita contravaloarea trsnsportului și, eventual, a rambursului.

Termenul de livrare standard este:

- urmatoarea zi lucratoare, pentru produsele aflate pe stoc.

- 7 zile lucratoare, pentru produsele efectuate pe bază de comandă, având în vedere procesul de producție preponderent handmade.

Termenul de expediere de catre CINETHRONIX MEDIA SRL va fi confirmat pentru fiecare comanda in parte, in functie de disponibilitatea produselor, de volumul general de comenzi si de modul de efectuare a platii. Termenul efectiv de livrare poate fi influentat de durata expedierii de catre curier.

Plata produselor comandate pe site-ul artefactes.ro se poate face astfel: ramburs - in numerar la livrare, Paypal sau plata cu cardul online.

Plata prin Paypal se face prin contul dvs., pe care îl realizați și administrați separat de acest site.

Plata in numerar se face la livrare, in lei, la valoarea din momentul confirmarii comenzii, catre curierul rapid care efectueaza livrarea.

Daca optati pentru plata online cu cardul bancar, procesarea datelor de pe cardul dumneavoastra se face prin intermediul STRIPE , iar CINETHRONIX MEDIA SRL nu solicită si nu stocheaza nici un fel de detalii referitoare la cardul pe care il detineti.

Returnarea produselor achizitionate la distanta

Conform O.U.G. 34/2014, consumatorul beneficiaza de o perioada de 14 zile calendaristice pentru a se retrage dintr-un contract la distanta sau dintr-un contract in afara spatiilor comerciale, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere. Cumpărătorul care va returna un produs va suporta contravaloarea transportului spre SC CINETHRONIX MEDIA SRL. Produsul poate fi returnat numai dacă, la livrare, a prezentat porțiuni rupte, sparte, etc, produse în urma transportului. După 14 zile, produsul poate fi returnat, timp de 12 luni,  numai dacă se constată alterări neprovocate prin manipularea necorespunzătoare a produsului.  

Conciliere

In cazul in care aveti o nemultumire in legatura cu produsele sau serviciile oferite de CINETHRONIX MEDIA SRL, va rugam sa ne contactați prin formularul dedicat. Orice conflict aparut intre clienti si companie se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila, prin intelegere intre cele doua parti.  In cazul in care conflictul nu s-a solutionat pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane, conform legislatiei in vigoare.

Alti Termeni

Acesti termeni si conditii reprezinta intregul acord dintre dumneavoastra si SC CINETHRONIX MEDIA SRL, pentru utilizarea acestui site.

SC CINETHRONIX MEDIA SRL verifica periodic exactitatea informatiilor de pe site, dar nu ofera nicio garantie, expresa sau implicita, statutara sau de alta natura, privind continutul si disponibilitatea site-ului.

Fotografiile produselor afisate pe site au caracter informativ si acestea pot diferi coloristic sau din punct de vedere al detaliilor față de produsul final, ca urmare a producerii acestora în atelierul propriu și preponderent manual.

bottom of page